Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie nie jest trudne a smaczne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8721
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8721
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.