Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie nie jest trudne a smaczne
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6050
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6050
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Składniki
Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.