Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie nie jest trudne a smaczne
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 705
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5366
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8617
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17571
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 705
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5366
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8617
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17571
Składniki
Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.