Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie nie jest trudne a smaczne
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 362
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 304
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 139
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 362
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 304
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 139
Składniki
Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.