Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie nie jest trudne a smaczne
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 97
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4458
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 97
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4458
Składniki
Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.