Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 17875
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8819
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 672
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8352
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 17875
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8819
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 672
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8352
Składniki
Pieczarki wyszorować pod bieżącą wodą. Osuszyć,wrzucić na rozgrzaną na patelni oliwę i smażyć do odparowania wody. Cebulę obrać,opłukać,pokrajać w talarki. Kiełbasę obrać ze skórki,pokrajać w plasterki. Cebulę dodać do pieczarek i zeszklić,potem dodać kiełbasę i szybko obrumienić. Następnie wszystkie składniki ostudzić,przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa (dwukrotnie),dodając 2 ugotowane na twardo jajka. Masło utrzeć w miseczce dodając stopniowo przepuszczoną przez maszynkę masę. Doprawić do smaku przyprawami.Najsmaczniejsza na razowym chlebie.