Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 40
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1107
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 473
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 40
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1107
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 473
Składniki
Pieczarki wyszorować pod bieżącą wodą. Osuszyć,wrzucić na rozgrzaną na patelni oliwę i smażyć do odparowania wody. Cebulę obrać,opłukać,pokrajać w talarki. Kiełbasę obrać ze skórki,pokrajać w plasterki. Cebulę dodać do pieczarek i zeszklić,potem dodać kiełbasę i szybko obrumienić. Następnie wszystkie składniki ostudzić,przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa (dwukrotnie),dodając 2 ugotowane na twardo jajka. Masło utrzeć w miseczce dodając stopniowo przepuszczoną przez maszynkę masę. Doprawić do smaku przyprawami.Najsmaczniejsza na razowym chlebie.