Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy jej pierwszy raz spróbowałam, byłam przekonana, że jem pastę z wykwintnej wędzonej ryby
Pychota. Polecam.
Odsłon: 468
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14169
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6095
Pychota. Polecam.
Odsłon: 468
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14169
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6095
Składniki
Cebulę i pieczarki przesmażyć na łyżce oleju na złoto, ostudzić. Boczek pokroić na kawałki odcinając skórę. Zmielić wszystko razem w maszynce do mielenia mięsa, połączyć z serkami, dodać sól i pieprz do smaku, wymieszać i wstawić do lodówki. PYCHA!!!!!