Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy jej pierwszy raz spróbowałam, byłam przekonana, że jem pastę z wykwintnej wędzonej ryby
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1375
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1375
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Składniki
Cebulę i pieczarki przesmażyć na łyżce oleju na złoto, ostudzić. Boczek pokroić na kawałki odcinając skórę. Zmielić wszystko razem w maszynce do mielenia mięsa, połączyć z serkami, dodać sól i pieprz do smaku, wymieszać i wstawić do lodówki. PYCHA!!!!!