Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu, Bardzo smaczne i apetycznie wyglądające.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1646
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232077
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1646
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232077
Składniki
Rozcinamy bagietkę na 4 połówki, układamy na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia smarujemy kechupem.
Układamy na bagietce, kolejno: starty ser żółty, plasterki szynki, przysmażone pieczarki na cebulce oraz na górę paseczki papryki konserwowej. Do dekoracji użyłam natki pietruszki,