Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1099
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1081
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13035
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1099
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1081
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13035
Składniki
piersi bez poledwiczek przyprawic pieprzem-nie załowac,posolic,zostawic na na godzine
przesmazyc piersi na srednim ogniu.nie moga byc suche i zostawic do ostygniecia
polmisek udekorowac salatą,na to,pokrojone w poprzek plastry piersi,dodac pozostale dekoracje
przygotowac zelatyne,z troszke mniejsza iloscia wody,jak przestygnie mozna dodac lyzke sherry/madery,ale niekoniecznie
zalac piersi zelatyną,zostawic do stezenia