Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret tkwi w rozgotowanym ryżu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Połowę ryżu rozgotować z połowę ugotować normalnie. Do gotującej sie wody dodać posiekaną wołowinę i gotować aż się rozpadnie. Przyprawić solą i pieprzem. Wołowinę zmieszać z ryżem i podawać z natką pietruszki