Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret tkwi w rozgotowanym ryżu.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 215
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 83
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 430
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 215
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 83
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 430
Składniki
Połowę ryżu rozgotować z połowę ugotować normalnie. Do gotującej sie wody dodać posiekaną wołowinę i gotować aż się rozpadnie. Przyprawić solą i pieprzem. Wołowinę zmieszać z ryżem i podawać z natką pietruszki