Przekąski Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Rybę pokroić,obtoczyć w mące z solą i usmażyć,układać warstwami(ryba-plasterki cebuli i ogórków ew. papryki )
ZALEWA Składniki zalewy zagotować i gorącym płynem zalać przygotowaną rybę
Na skróty
Komentarze do przepisu (9)

Malgoisaa__ 15 września 2011Zgłoś do usunięcia
malgoisaa__2011-09-15 16:11
A jak kupujesz kurczaka czy indyka a nawet zwykłą wieprzowinę to też myślisz ,że są w niej same witaminki ? nie wspomnę już o chlebie,i wędlinach .a tej ryby nie jem tak często żeby się obawiać o swoje zdrowia a zwykły KARPIK TO TEŻ NA SAMYCH WITAMINKACH HODOWANY ?
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Malgoisaa__ 15 września 2011Zgłoś do usunięcia
A jak kupujesz kurczaka czy indyka a nawet zwykłą wieprzowinę to też myślisz ,że są w niej same witaminki ? nie wspomnę już o chlebie,i wędlinach .a tej ryby nie jem tak często żeby się obawiać o swoje zdrowia a zwykły KARPIK TO TEŻ NA SAMYCH WITAMINKACH HODOWANY0 Kto głosował? | Odpowiedz

ewisienka22 13 września 2011Zgłoś do usunięcia
No tak, tak, pyyyyszna panga! Antybiotyki, środki grzybobójcze, chemikalia wspomagające rozmnażanie, ułatwiające hodowlę, woda z najbrudniejszej rzeki świata to naprawdę świetny pomysł na obiad. Smacznego!0 Kto głosował? | Odpowiedz

jagienkaaa 06 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Wszystko mi sie podoba,oprocz pangi,zrobie z inna rybka!Ale pyszne danie!0 Kto głosował? | Odpowiedz

RENIUSIEK 19 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo dobre danie na zimno i na ciepło1 Kto głosował? | Odpowiedz

blagierka 12 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Panga to najgorsza z ryb- prawie nie ryba ale do tego przepisu najlepsza bo się nie rozwala. przerobiłam ten przepis troszkę po swojemu i wpierw tą rybkę obsmażyłam w cieście naleśnikowym na oleju a do zalewy prócz papryki dorzuciłam korniszona w plastrach ;)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 03 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Mnie również kusi aby w ten sposób zrobić śledzie0 Kto głosował? | Odpowiedz

agus32 01 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Znam przepis, ta rybka jest naprawdę dobra.1 Kto głosował? | Odpowiedz

babciaaneczka 31 października 2010Zgłoś do usunięcia
Zastanawiam się, czy w ten sposób nie spróbować zrobić śledzi.0 Kto głosował? | Odpowiedz