Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1375
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5888
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8856
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18606
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1375
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5888
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8856
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18606
Składniki
Ryż ugotowac odcedzić,dodac łyzke masła i wrzucic na patelnie.
Wczesniej smarzymy cebulke pokrojona w kostke razem z boczkiem równierz pokrojonym w kostke.
Sparzyc pomidora obrac ze skórki i pokroic w kostke
Podsmarzona cebulke, boczeki pokrojonego pomidora laczymy z ryzem i smazymy na masełku.Do smaku dodajemy sól i pieprz.Na koniec dodac starty parmezan.Smarzymy az ser się roztopi