Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2020
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1703
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2020
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1703
Składniki
Ryż ugotowac odcedzić,dodac łyzke masła i wrzucic na patelnie.
Wczesniej smarzymy cebulke pokrojona w kostke razem z boczkiem równierz pokrojonym w kostke.
Sparzyc pomidora obrac ze skórki i pokroic w kostke
Podsmarzona cebulke, boczeki pokrojonego pomidora laczymy z ryzem i smazymy na masełku.Do smaku dodajemy sól i pieprz.Na koniec dodac starty parmezan.Smarzymy az ser się roztopi