Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10518
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4524
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424279
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10518
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4524
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424279
Składniki
Pierś z kurczaka pociąć w większą kostkę, posypać odrobiną przyprawy do gyrosa i usmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Ogórka i cebulę pokroić w kosteczkę, kukurydzę odcedzić z wody.
Kapustę pekinską pociąć w paski, posypać vegetą i pozostawić na boku .
Majonez wymieszać z ketchupem i z dwoma ząbkami czosnku.
Do półmiska na dno układamy warstwami: -usmażone mięso -cebulę w kostkę ( możemy ją lekko posolić) -ogórka w kostkę - kukurydzę -sos z majonezu, ketchupu i czosnku wyciśnietego przez praskę - kapustę pekinską