Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Składniki
kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni z połową przyprawy gyros następnie wyciągnąć łyżką cedzakową kurczaka i na ten sam olej wrzucić cebule pokrojoną w pół talarki i dać troszkę przyprawy gyros ogórki pokroić w kostkę
układać warstwami: kurczak,cebulka,polać to ketchupem pikantnym tak by wszystko przykryło,następnie kukurydza,ogórek sos czosnkowy i na sos pekińska pokrojona w paseczki i posypać wegetą
sos czosnkowy: 3 łyżki śmietany,3 łyżki majonezu 4-6 ząbków czosnku wycisnąć i wstawić na około 30 min do lodówki (przed wylaniem na warstwę ogórka) sałatkę wstawić na 2-3 godziny do lodówki