Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1091
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4732
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1091
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4732
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Składniki
kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni z połową przyprawy gyros następnie wyciągnąć łyżką cedzakową kurczaka i na ten sam olej wrzucić cebule pokrojoną w pół talarki i dać troszkę przyprawy gyros ogórki pokroić w kostkę
układać warstwami: kurczak,cebulka,polać to ketchupem pikantnym tak by wszystko przykryło,następnie kukurydza,ogórek sos czosnkowy i na sos pekińska pokrojona w paseczki i posypać wegetą
sos czosnkowy: 3 łyżki śmietany,3 łyżki majonezu 4-6 ząbków czosnku wycisnąć i wstawić na około 30 min do lodówki (przed wylaniem na warstwę ogórka) sałatkę wstawić na 2-3 godziny do lodówki