Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Składniki
1) Pierś z kurczaka kroimy w drobną kosteczkę, solimy, pieprzymy posypujemy przyprawą gyros-kebab, smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju, studzimy. 2) kapustę pekińską szatkujemy 3) ogórki, paprykę, cebulę kroimy w drobną kostkę 4) fasolę czerwoną odcedzamy
Ułożenie w salaterce: Układamy kilkoma warstwami: - kapusta pekińska - wystudzona pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup ( rozsmarować) - kapusta pekińska - papryka czerwona ( posolić) - pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - fasola czerwona - kapusta pekińska - pierś z kurczaka - ogórek konserwowy - ogórek zielony (posolić) - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - posypać kapusta pekińską Smacznego