Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 857
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 896
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 113
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 857
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 896
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 113
Składniki
1) Pierś z kurczaka kroimy w drobną kosteczkę, solimy, pieprzymy posypujemy przyprawą gyros-kebab, smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju, studzimy. 2) kapustę pekińską szatkujemy 3) ogórki, paprykę, cebulę kroimy w drobną kostkę 4) fasolę czerwoną odcedzamy
Ułożenie w salaterce: Układamy kilkoma warstwami: - kapusta pekińska - wystudzona pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup ( rozsmarować) - kapusta pekińska - papryka czerwona ( posolić) - pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - fasola czerwona - kapusta pekińska - pierś z kurczaka - ogórek konserwowy - ogórek zielony (posolić) - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - posypać kapusta pekińską Smacznego