Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7291
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7291
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
1) Pierś z kurczaka kroimy w drobną kosteczkę, solimy, pieprzymy posypujemy przyprawą gyros-kebab, smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju, studzimy. 2) kapustę pekińską szatkujemy 3) ogórki, paprykę, cebulę kroimy w drobną kostkę 4) fasolę czerwoną odcedzamy
Ułożenie w salaterce: Układamy kilkoma warstwami: - kapusta pekińska - wystudzona pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup ( rozsmarować) - kapusta pekińska - papryka czerwona ( posolić) - pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - fasola czerwona - kapusta pekińska - pierś z kurczaka - ogórek konserwowy - ogórek zielony (posolić) - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - posypać kapusta pekińską Smacznego