Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19343
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232195
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19343
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232195
Składniki
1) Pierś z kurczaka kroimy w drobną kosteczkę, solimy, pieprzymy posypujemy przyprawą gyros-kebab, smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju, studzimy. 2) kapustę pekińską szatkujemy 3) ogórki, paprykę, cebulę kroimy w drobną kostkę 4) fasolę czerwoną odcedzamy
Ułożenie w salaterce: Układamy kilkoma warstwami: - kapusta pekińska - wystudzona pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup ( rozsmarować) - kapusta pekińska - papryka czerwona ( posolić) - pierś z kurczaka - cebula - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - fasola czerwona - kapusta pekińska - pierś z kurczaka - ogórek konserwowy - ogórek zielony (posolić) - warstwa majonezu - ketchup (rozsmarować) - posypać kapusta pekińską Smacznego