Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka robiona przez mojego taty nadaje się do II dania jaki i samodzielnie do pałaszowania dla lubiących pomidory i ocet.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 285
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1004
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 285
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1004
Składniki
Pomidory i cebulę kroimy w plastry ub pół plastry, polej octem dodaj cukier, sól, pieprz wymieszaj z kwaśną śmietaną. GOTOWE.