Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Jajka i marchewke ugotowac (jaja na twardo). Wystudzic. Zoltko zetrzec na tarce o grubych oczkach, bialko i marchewke pokroic w drobna kosteczke. Ukladac warstwowo w przezroczystej salaterce w nastepujacej kolejnosci:
tunczyk, marchewka, majonez, kukurydza, zoltko, bialko
Najwyzsza warstwe posypac zielenina - pietruszka, albo szczypiorkiem