Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Jablka kroimy w drobna kostke, winogrona przecinamy na cztery czesci. Seler siekamy bardzo drobniutko.Wszystko razem mieszamy.
Dodajemy smietane 10%, likier i doprawiamy cukrem pudrem. Smietane 36% ubijamy, ale tak zeby nie byla za sztywna. Ubita smietane dodajemy do salatki i delikatnie mieszamy.
Orzechy wloskie rozdrabniamy w dloniach i posypujemy wierzch salatki. Smacznego!