Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2673
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1141
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2673
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1141
Składniki
Jablka kroimy w drobna kostke, winogrona przecinamy na cztery czesci. Seler siekamy bardzo drobniutko.Wszystko razem mieszamy.
Dodajemy smietane 10%, likier i doprawiamy cukrem pudrem. Smietane 36% ubijamy, ale tak zeby nie byla za sztywna. Ubita smietane dodajemy do salatki i delikatnie mieszamy.
Orzechy wloskie rozdrabniamy w dloniach i posypujemy wierzch salatki. Smacznego!