Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie pysznej rybki, bez potrzeby jej smażenia. Nie trzeba ściśle trzymać się przepisu, to tylko pomysł i ilości składników zależą od Was. SMACZNEGO
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 312
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52541
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 526
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 312
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52541
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 526
Składniki
Ziemniaczki myjemy i gotujemy bez obierania (ja użyłam takich najmniejszych) Dorsza gotujemy na parze z dodatkiem przypraw i ziół, paprykę i ogórka kroimy w kostkę, cebulę w piórka, ziemniaczki na pół, rybkę dzielimy na cząstki. Sałatkę mieszamy z majonezem i sosem czosnkowym, przyprawiamy i posypujemy obficie zieleniną (w moim przypadku koperkiem i pietruszką) Danie można jeść samo lub z pieczywkiem. SMACZNEGO