Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie pysznej rybki, bez potrzeby jej smażenia. Nie trzeba ściśle trzymać się przepisu, to tylko pomysł i ilości składników zależą od Was. SMACZNEGO
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8422
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2936
Polecam.
Odsłon: 1668
Polecam.
Odsłon: 487
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8422
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2936
Polecam.
Odsłon: 1668
Polecam.
Odsłon: 487
Składniki
Ziemniaczki myjemy i gotujemy bez obierania (ja użyłam takich najmniejszych) Dorsza gotujemy na parze z dodatkiem przypraw i ziół, paprykę i ogórka kroimy w kostkę, cebulę w piórka, ziemniaczki na pół, rybkę dzielimy na cząstki. Sałatkę mieszamy z majonezem i sosem czosnkowym, przyprawiamy i posypujemy obficie zieleniną (w moim przypadku koperkiem i pietruszką) Danie można jeść samo lub z pieczywkiem. SMACZNEGO