Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 54
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14808
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 373
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 220
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 54
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14808
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 373
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 220
Składniki
Dokładnie umyte pieczarki gotować 4-5 minut , odcedzić , skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokrajać w ćwierćkrążki , sparzyć wrzątkiem , wystudzić . Jajka ugotować na twardo , obrać . Pieczarki pokrajać , dodać cebulę , drobno pokrajane jajka , 2 łyżki natki pietruszki , sól , pieprz. Wymieszać sałatkę z majonezem , ułożyć na liściach sałaty .