Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Dokładnie umyte pieczarki gotować 4-5 minut , odcedzić , skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokrajać w ćwierćkrążki , sparzyć wrzątkiem , wystudzić . Jajka ugotować na twardo , obrać . Pieczarki pokrajać , dodać cebulę , drobno pokrajane jajka , 2 łyżki natki pietruszki , sól , pieprz. Wymieszać sałatkę z majonezem , ułożyć na liściach sałaty .