Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybko sałatka. Znakomicie pasuje do podsmażanej kiełbasy lub mięsa z grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Pomidory spażyć i obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Następnie ser żółty zetrzeć na grubych oczkach na tarce. Wycisąć czosnek lub zetrzeć na drobnych oczkach na tarce. Wszystkie składniki wymieszać lekko.
Dodać do tego majonez i śmietanę oraz doprawić do smaku.