Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zimnych mięs.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, jaja ugotować na twardo i ostudzić. Ostudzone i obrane ziemniaki pokroić w grubszą kostkę lub cienkie plastry. Jabłka pokroić w słupki i skropić sokiem z cytryny. Ogórki pokroić w plasterki, cebulę posiekać w drobną kostkę. Umyty i osuszony koperek podzielić, część pozostawić do dekoracji, a resztę posiekać. Śmietanę ubić na półsztywno. Wymieszać majonez z jogurtem, przyprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koper, wymieszać ze śmietaną. Pokrojone ziemniaki wymieszać z pokrojonymi w paski śledziami, jabłkiem, ogórkami, kaparami i ogórkiem. Dodać przygotowany sos. Całość odstawić na 30 minut do lodówki. Obrane jaja pokroić w ósemki, jedno jajo pokroić w plastry do dekoracji. Całość delikatnie wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem. Udekorować plastrami jajka i koperkiem. Smacznego.