Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne skrzydełka w pikantnym sosie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Skrzydełka piecz na blasze przez około 10 minut.
Pozostałe składniki wymieszaj w rondelku i czekaj, aż zaczną wrzeć.
Wyjmij skrzydełka i posmaruj sosem. Wstaw je do piekarnika i piecz znowu przez 30 minut, co pięć minut smaruj sosem.