Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 69
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 69
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Składniki
śledzie moczymy jeśli słone,kroimy na kawałki
cebulę kroimy w pióra i dusimy w sporej ilości oleju przyprawiamy solą pieprzem i majerankiem wrzucamy pokrojone suszone śliwki oraz drobno pokrojone ogórki
dusimy do momentu aż cebula ściemnieje a śliwki i ogórki zmiękną
dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze chwilę
przekładamy warstwami cebula śledzie,cebula,śledzie najlepsze na drugi dzień-smacznego!