Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Składniki
śledzie moczymy jeśli słone,kroimy na kawałki
cebulę kroimy w pióra i dusimy w sporej ilości oleju przyprawiamy solą pieprzem i majerankiem wrzucamy pokrojone suszone śliwki oraz drobno pokrojone ogórki
dusimy do momentu aż cebula ściemnieje a śliwki i ogórki zmiękną
dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze chwilę
przekładamy warstwami cebula śledzie,cebula,śledzie najlepsze na drugi dzień-smacznego!