Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
śledzie moczymy jeśli słone,kroimy na kawałki
cebulę kroimy w pióra i dusimy w sporej ilości oleju przyprawiamy solą pieprzem i majerankiem wrzucamy pokrojone suszone śliwki oraz drobno pokrojone ogórki
dusimy do momentu aż cebula ściemnieje a śliwki i ogórki zmiękną
dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze chwilę
przekładamy warstwami cebula śledzie,cebula,śledzie najlepsze na drugi dzień-smacznego!