Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
śledzie pokroić w dzwonki , zalać mlekiem i odstawić na ok 3 godz.
cebule pokroić w piórka sparzyć, jabłko utrzeć na grubej tarce , wszystko wymieszać ze śmietaną
śledzie odcedzić i połączyć z resztą składników i przyprawami, odstawić na ok 6 godz. w chłodne miejsce muszą się połączyć wszystkie smaki.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Kickowo 17 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Radziłbym zmiękczyć cebulę octem i cukrem....0 Kto głosował? | Odpowiedz

lalka30 04 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Dzięki za podpowiedź , ja się dopiero rozkręcam a , ze uwielbiam śledzie to jeszcze trochę przepisów przybędzie , więc jak masz chęć to zapraszam co jakiś czas :)))0 Kto głosował? | Odpowiedz

jowita 04 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
dodaj do śmietany tak łyżkę lub dwie majonezu np. winiary. Jest pycha0 Kto głosował? | Odpowiedz