Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 660
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 38
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 660
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 38
Składniki
śledzie pokroić w dzwonki , zalać mlekiem i odstawić na ok 3 godz.
cebule pokroić w piórka sparzyć, jabłko utrzeć na grubej tarce , wszystko wymieszać ze śmietaną
śledzie odcedzić i połączyć z resztą składników i przyprawami, odstawić na ok 6 godz. w chłodne miejsce muszą się połączyć wszystkie smaki.