Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na ciepło i zimno jako zakąska pod wódeczkę :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Orzechy wyłuskać,włożyć po ćwiartce orzecha do każdej śliwki (w miejsce pestek)
Tak przygotowane śliwki położyć na plasterku,zawinąć,spiąć wykałaczką
Ułożyć na blasze piekarnika i zapiekać 15-20 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza
Liśćmi sałaty wyłożyć półmisek i układać na nich ciepłe danie
Ilość do zrobienia dowolna,ja założyłam po 4 sztuki na osobę