Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na ciepło i zimno jako zakąska pod wódeczkę :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2594
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2594
Składniki
Orzechy wyłuskać,włożyć po ćwiartce orzecha do każdej śliwki (w miejsce pestek)
Tak przygotowane śliwki położyć na plasterku,zawinąć,spiąć wykałaczką
Ułożyć na blasze piekarnika i zapiekać 15-20 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza
Liśćmi sałaty wyłożyć półmisek i układać na nich ciepłe danie
Ilość do zrobienia dowolna,ja założyłam po 4 sztuki na osobę