Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na ciepło i zimno jako zakąska pod wódeczkę :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103248
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2003
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5868
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5868
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103248
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2003
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5868
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5868
Składniki
Orzechy wyłuskać,włożyć po ćwiartce orzecha do każdej śliwki (w miejsce pestek)
Tak przygotowane śliwki położyć na plasterku,zawinąć,spiąć wykałaczką
Ułożyć na blasze piekarnika i zapiekać 15-20 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza
Liśćmi sałaty wyłożyć półmisek i układać na nich ciepłe danie
Ilość do zrobienia dowolna,ja założyłam po 4 sztuki na osobę