Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzieci je uwielbiają. Ryż gotuję al,dente i odstawiam do ostygnięcia. Pierś kurczaka kroję drobniutko,duszę w przyprawach (gyros,lub standardowo sól pieprz,papryka słodka,bazylia) Do przestudzonego ryżu i mięska dodaję 1 jajko,formuję placuszki i smaże z obu stron na jasnozłoty kolor,posypuję serem żółtym i pietruszką. Ps.Można dodać też pieczarki. Placuszki smakują i na ciepło i na zimno.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Ryż gotuję al,dente i odstawiam do ostygnięcia. Pierś kurczaka kroję drobniutko,duszę w przyprawach (gyros,lub standardowo sól pieprz,papryka słodka,bazylia)
Do przestudzonego ryżu i mięska dodaję 1 jajko,formuję placuszki i smaże z obu stron na jasnozłoty kolor,posypuję serem żółtym i pietruszką. Ps.Można dodać też pieczarki. Placuszki smakują i na ciepło i na zimno.