Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzieci je uwielbiają. Ryż gotuję al,dente i odstawiam do ostygnięcia. Pierś kurczaka kroję drobniutko,duszę w przyprawach (gyros,lub standardowo sól pieprz,papryka słodka,bazylia) Do przestudzonego ryżu i mięska dodaję 1 jajko,formuję placuszki i smaże z obu stron na jasnozłoty kolor,posypuję serem żółtym i pietruszką. Ps.Można dodać też pieczarki. Placuszki smakują i na ciepło i na zimno.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Ryż gotuję al,dente i odstawiam do ostygnięcia. Pierś kurczaka kroję drobniutko,duszę w przyprawach (gyros,lub standardowo sól pieprz,papryka słodka,bazylia)
Do przestudzonego ryżu i mięska dodaję 1 jajko,formuję placuszki i smaże z obu stron na jasnozłoty kolor,posypuję serem żółtym i pietruszką. Ps.Można dodać też pieczarki. Placuszki smakują i na ciepło i na zimno.