Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska, na Święta i na imprezy
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 213
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 509
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3079
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 213
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 509
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3079
Składniki
Śledzie wypatroszyć, odciąć głowy, płetwy zostawić. Wodę, ocet i składniki zagotować, poczekać aż wszystko wystygnie. Śledzie sprawione zalać chłodną zalewą i na 24 h wstawić do lodówki
Wyjąć śledzie z zalewy, zrobić filety ręcznie , prawie bez noża. Każdy filet posypać obficie pieprzem. Paprykę, cebulę i ogórki pokrajać w kostkę. Filety przekładać w słoju warstwami cebulą, papryką i ogórkami
Całość zalać olejem słonecznikowym i wstawić do lodówki na na min. 24 h. NIE JEŚĆ WCZEŚNIEJ....!!!!!!! SMACZNEGO...!!!!!!!