Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu a naprawdę smaczne
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 373
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 373
Składniki
Cebulę i pieczarki kroimy w kosteczką, solimy i obsamażamy.
Dodajemy szpinak.
Jak się rozmrozi szpinak i troszkę obsmaży dodajemy fetę i dodajemy pieprzu.
Jak juz wszystko sie połączy i zrobi się "mazia" zdejmujemy z ognia.
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdy prostokat łyżeczką kładziemy troche szpinakowej "masy" i przygniatamy brzegi widelcem.
Pieczemy w piekarniku ok 20 minut w 190-200 stopniach.
Smacznego!