Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu a naprawdę smaczne
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4448
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1053
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 467
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3075
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38772
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4448
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1053
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 467
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3075
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38772
Składniki
Cebulę i pieczarki kroimy w kosteczką, solimy i obsamażamy.
Dodajemy szpinak.
Jak się rozmrozi szpinak i troszkę obsmaży dodajemy fetę i dodajemy pieprzu.
Jak juz wszystko sie połączy i zrobi się "mazia" zdejmujemy z ognia.
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdy prostokat łyżeczką kładziemy troche szpinakowej "masy" i przygniatamy brzegi widelcem.
Pieczemy w piekarniku ok 20 minut w 190-200 stopniach.
Smacznego!