Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu a naprawdę smaczne
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1415
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 430
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1415
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 430
Składniki
Cebulę i pieczarki kroimy w kosteczką, solimy i obsamażamy.
Dodajemy szpinak.
Jak się rozmrozi szpinak i troszkę obsmaży dodajemy fetę i dodajemy pieprzu.
Jak juz wszystko sie połączy i zrobi się "mazia" zdejmujemy z ognia.
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdy prostokat łyżeczką kładziemy troche szpinakowej "masy" i przygniatamy brzegi widelcem.
Pieczemy w piekarniku ok 20 minut w 190-200 stopniach.
Smacznego!