Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie jedzenie dla studentów, kucharzy i ludzi, którzy nie lubią gotować. Posmakuje każdemu.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Na patelnie wlej łyżkę oleju i rozgrzej. Następnie wsyp pokrojoną parówkę lub szykę czy kiełbasę. Smarz aż mięso się przyrumieni. Posyp wszystko pieprzem cayene i wymieszaj.
Dodaj 200g makaronu. Poczekaj minutę mieszając wszystko, a następnie dodaj ketchupu (według uznania ile). Po wymieszaniu wszystkiego dolej 1/4 tą szklanki wody. Wszystko posól, popiepsz do smaku. Na koniec dodaj paprykę słodką i dobrze wymieszaj. Najlepiej podawać ze startym parmezanem lub mozarellą.