Do góry

Przekąski Przepis na:

Talarki ogorkowe z pasta tunczykowa

Przepis dnia 2011-02-22
Talarki ogorkowe z pasta tunczykowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 226

Dodano:

Odsłon: 10878

Lekka przystawka na kazda okazje

Składniki

  • ogorek zielony, 1 szt
  • Tunczyk w sosie wlasnym, 1 puszka
  • majonez, 4 lyzki
  • papryka marynowana, 2-3 platy
  • pieprz
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Talarki ogorkowe z pasta tunczykowa

Przygotowanie

  1. tunczyka i majonez utrzec na papke blenderem, doprawic pieprzem, schlodzic w lodowce.

  2. ogorka bardzo dokladnie umyc, pokroic w talarki w tzw. skos, papryke pokroic w bardzo drobna kostke.

  3. na ogorka nalozyc porcje pasty i udekorowac papryka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń