Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu jako zamiennik mięsa, czasami i to jest potrzebne. Podaję tak przygotowane tofu w sałatkach oraz z warzywami z patelni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8534
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8534
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Składniki
Tofu odcedzić, pokroić w kostkę 1 cm. Z reszty składników robimy marynatę i łączymy z tofu. Schładzamy w lodówce od 12-24 godzin. Dusimy na patelni z pieczarkami ok 20 min. Przepis trochę zmodyfikowałam, korzystałam z książki, Carolyn Humphries, pt: " 1000 klasycznych potraw SZYBKICH I PROSTYCH."