Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu jako zamiennik mięsa, czasami i to jest potrzebne. Podaję tak przygotowane tofu w sałatkach oraz z warzywami z patelni.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16857
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 100
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 322
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 845
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23934
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16857
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 100
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 322
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 845
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23934
Składniki
Tofu odcedzić, pokroić w kostkę 1 cm. Z reszty składników robimy marynatę i łączymy z tofu. Schładzamy w lodówce od 12-24 godzin. Dusimy na patelni z pieczarkami ok 20 min. Przepis trochę zmodyfikowałam, korzystałam z książki, Carolyn Humphries, pt: " 1000 klasycznych potraw SZYBKICH I PROSTYCH."