Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu jako zamiennik mięsa, czasami i to jest potrzebne. Podaję tak przygotowane tofu w sałatkach oraz z warzywami z patelni.
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8887
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21793
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 445
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8887
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21793
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 445
Składniki
Tofu odcedzić, pokroić w kostkę 1 cm. Z reszty składników robimy marynatę i łączymy z tofu. Schładzamy w lodówce od 12-24 godzin. Dusimy na patelni z pieczarkami ok 20 min. Przepis trochę zmodyfikowałam, korzystałam z książki, Carolyn Humphries, pt: " 1000 klasycznych potraw SZYBKICH I PROSTYCH."