Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita szybka kanapka
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Składniki
Fileta smażymy przyprawiając przyprawą do gyrosa, bułkę przecinamy na pół układamy fileta przykrywamy serem wstawiamy do piekarnika bądź kombiwaru na 3 min po wyciągniemy wkładamy, sałatę, pomidora, rzodkiewkę, ogórek, posypujemy kukurydzą zalewamy sosem i przykrywamy drugą połówką bułki