Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany chleb z pomidorami, serem i świeżą bazylią.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17415
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1132
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6383
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 602
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17415
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1132
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6383
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 602
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i na mniejsze części. Włożyć do piekarnika aż brzegi się zarumienią. Ząbki czosnku przekroić na pół i dokładnie posmarować nimi gorącą bagietkę. Następnie posmarować masłem i położyć parmezan. Na górę pomidory i świeżą bazylię. Delikatnie polewamy oliwą z oliwek i dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko wkładamy do piekarnika tak aby ser się roztopił.