Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińskie rzeberka w Polskiej wersji to morelowa słodycz przełamana pomidorową nutką.
Żeberka umyć, osuszyć, pokroic pa pojedyncze kosteczki.
Wymieszac w głębokim nczyniu żaroodpornym z pokrywką: dżem, ketchup czosnek i sól.
Włożyć pokrojone żeberka, mieszać dokładnie, tak aby sos obkleił mięso (najlepiej ręką ;p).
Odstawić na minimum pół godziny. Mozna też zostawic w lodówce na cała noc.
Piec przykryte przez 60 minut w piekarniku nagrzanym do 160 st C, polewając od czasu do czasu sosem. Zwiększyc temperaturę do 200 st C i piec odkryte jeszcze 15-20 minut.
Żeberka wieprzowe pieczone w całości tzn nie porcjowane. Potrawa w naszej rod...
Odsłon: 1527
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć, pokroic pa pojedyncze kosteczki. Wymieszac w głębokim nczyniu żaroodpornym z pokrywką: dżem, ketchup czosnek i sól. Włożyć pokrojone żeberka, mieszać dokładnie, tak aby sos obkleił mięso (najlepiej ręką ;p). Odstawić na minimum pół godziny. Mozna też zostawic w lodówce na cała noc. Piec przykryte przez 60 minut w piekarniku nagrzanym do 160 st C, polewając od czasu do czasu sosem. Zwiększyc temperaturę do 200 st C i piec odkryte jeszcze 15-20 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane karczochy z grilla
Przekąski
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Przekąski
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Faszerowane karczochy z grilla
Sycylijski przysmak. Podpatrzone u Jamiego Oliviera.
Odsłon: 28
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Polecam bardzo smaczne, szybkie a za razem syte naleśniki z parówką, szynką i...
Odsłon: 53