Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Islandzki dodatek do pieczonego schabu i baraniny, nadaje miesu ciekawy smak.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Ziemniaki gotujemy i studzimy, osuszamy. Na rozgrzana patelnie wsypujemy cukier, gdy zacznie brazowiec dodajemy maslo, mieszamy az oba skladniki sie polacza.
Wrzucamy ziemniaki, mieszamy az pokryja sie z kazdej strony warstwa karmelu.Smacznego!