Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3810
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3810
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Ogórki umyć i ze skórką pokroic w plastry lub ostrugać i pokroić w kostkę, posolić 2 łyżkami soli i odstawić na 12 godzin. Wodę, cukier, ocet i miód zagotować i też odstawic na 12 godzin.
Po 12 godzinach odlać sok od ogorków i wkładać je do słoików do których wcześniej włożono trochę kopru czosnku i kilka ziaren gorczycy, całość zalać zalewą i gotować w słoikach 15-20 minut te ze skórką a bez 5 minut.