Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor, smak, zapach - działa na naszą psychikę, O endorfiny - przybądźcie!!!
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 874
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 155
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 552
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 213
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 185
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 874
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 155
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 552
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 213
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 185
Składniki
Do osolonego wrzątku wrzucić opakowanie zielonej fasoli, blanszować ok. 5 min (musi być raczej al dente). Odcedzić. Jeszcze gorącą zalać sosem przygotowanym z octu, cukru, musztardy i oliwy. Wymieszać, by sos okrył fasolę. Papryki wypestkować i pokroić na wiórki. Cebulę pokroić w piórka, natkę drobno posiekać. Wszystko wrzucić do fasoli, przemieszać i ewentualnie doprawić solą i pieprzem. Ja posypałem jeszcze (dla pikanterii) mieloną papryczką chili z młynka.