Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Składniki
Piersi z kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć, jak będą zarumnienione, dodać przyprawę - najlepiej rozpuścić ją w szkl. wody.
Cebulę podsmażyć ma oliwie, dodać do kurczaka
Ogórki kroimy w kostkę - później najlepiej odcecić, kapustę poszatkować
Wszystkie składniki układamy warstwowo - kapusta pekińska , mieso, kapusta,ogórki, ketchup+majonez, kapusta, ketchup+majonez, kukurydza