Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 246
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1190
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1240
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13371
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 246
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1190
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1240
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13371
Składniki
Piers kroimy w kosteczke, posypujemy przyprawą do Gryosa i smazymy na oleju. Jak wystygnie wykładamy do miski, kroimy w kosteczke wszystkie składniki i układamy warstwami:
pierś z kurczaka, pekińska-smarujemy majonezem, następnie, ogórek kiszony, cebula - smarujemy ketchupem, kukurydza, pekińska - majonez i na koncu chwilke przed podaniem na stół posypać starkowanym serem. I GOTOWE: SMACZNEGO:):)