Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Piers kroimy w kosteczke, posypujemy przyprawą do Gryosa i smazymy na oleju. Jak wystygnie wykładamy do miski, kroimy w kosteczke wszystkie składniki i układamy warstwami:
pierś z kurczaka, pekińska-smarujemy majonezem, następnie, ogórek kiszony, cebula - smarujemy ketchupem, kukurydza, pekińska - majonez i na koncu chwilke przed podaniem na stół posypać starkowanym serem. I GOTOWE: SMACZNEGO:):)