Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2004
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1691
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2004
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1691
Składniki
Piers kroimy w kosteczke, posypujemy przyprawą do Gryosa i smazymy na oleju. Jak wystygnie wykładamy do miski, kroimy w kosteczke wszystkie składniki i układamy warstwami:
pierś z kurczaka, pekińska-smarujemy majonezem, następnie, ogórek kiszony, cebula - smarujemy ketchupem, kukurydza, pekińska - majonez i na koncu chwilke przed podaniem na stół posypać starkowanym serem. I GOTOWE: SMACZNEGO:):)