Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, pyszne i klasyczne do bólu. Gorąco polecam!!!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232100
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232100
Składniki
Szpinak płuczemy, odkrajamy stwardniałe łodyżki i rozdzieramy na mnniejsze kawłki lub wedle uznania pozostawiamy w całosci. pomidorki rozkrajamy na pół, ser kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy na twardo studzimy i kroimy na "8". Dodajemy cebulkę prażoną, jajka, mieszamy i polewamy sosoem vinegret tuż przed podaniem.. SMACZNEGO