Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA , ALEŻ PRZEPYSZNA SAŁATKA .
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Składniki
KABACZEK OBRAĆ I ZETRZEC LUB POKROIĆ W NIEWIELKIE SŁUPKI , CEBULĘ W PIÓRKA. KAŻDE WARZYWO DO OSOBNEGO NACZYNIA , POSOLIĆ , I PO 2 GODZINACH ODSĄCZYĆ , PRZEŁOŻYC DO JEDNEGO NACZYNIA , DODAĆ MARCHEW STARTĄ NA GRUBE WIÓRKI DOBRZE MIESZAJĄC . ZALAĆ WRZĄCĄ ZALEWĄ , GOTOWAĆ DO 20 MINUT.