Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne do pizzy i spaghetti a nawet do ryżu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8340
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8340
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Składniki
Jabłka i cebulę obrać i pokroić. Dodać wyczyszczoną i pokrojoną paprykę. Pomidory też pokroić, te składniki dusić pod przykryciem 40 minut, dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut.Wyjąć liść laurowy zmiksować.Gorący sos wkładać do słoików i odwracać do góry dnem.