Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sosik chrzanowo-śmietanowy na kilka sposobów: z siekanymi jajkami na twardo, dżemem porzeczkowym, ziołami.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Składniki
Chrzan połączyć ze śmietaną i doprawić do smaku. Podzielić na części i połączyć z odpowiednimi dodatkami. W ten sposób otrzymamy kilka różnych sosów.