Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie kremowy majonez bez jajek
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Całość przygotowujemy za pomocą blendera kuchennego. Miksuj aquafabę przez 45 sekund. Dodaj wszystkie składniki oprócz oleju i miksuj kolejne 45 sekund. Następnie dodawaj olej – wlewając po 1/2 szklanki i miksując przez 30 sekund po każdej dolanej porcji. Podczas dodawania oleju majonez gęstnieje i nabiera kremowej konsystencji.