Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie kremowy majonez bez jajek
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6994
Polecam.
Odsłon: 140
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5334
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2525
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6994
Polecam.
Odsłon: 140
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5334
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2525
Składniki
Całość przygotowujemy za pomocą blendera kuchennego. Miksuj aquafabę przez 45 sekund. Dodaj wszystkie składniki oprócz oleju i miksuj kolejne 45 sekund. Następnie dodawaj olej – wlewając po 1/2 szklanki i miksując przez 30 sekund po każdej dolanej porcji. Podczas dodawania oleju majonez gęstnieje i nabiera kremowej konsystencji.