Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie kremowy majonez bez jajek
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
Całość przygotowujemy za pomocą blendera kuchennego. Miksuj aquafabę przez 45 sekund. Dodaj wszystkie składniki oprócz oleju i miksuj kolejne 45 sekund. Następnie dodawaj olej – wlewając po 1/2 szklanki i miksując przez 30 sekund po każdej dolanej porcji. Podczas dodawania oleju majonez gęstnieje i nabiera kremowej konsystencji.