Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie kremowy majonez bez jajek
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1684
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 59
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 472
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1684
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 59
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 472
Składniki
Całość przygotowujemy za pomocą blendera kuchennego. Miksuj aquafabę przez 45 sekund. Dodaj wszystkie składniki oprócz oleju i miksuj kolejne 45 sekund. Następnie dodawaj olej – wlewając po 1/2 szklanki i miksując przez 30 sekund po każdej dolanej porcji. Podczas dodawania oleju majonez gęstnieje i nabiera kremowej konsystencji.