Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie kremowy majonez bez jajek
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16858
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16858
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Całość przygotowujemy za pomocą blendera kuchennego. Miksuj aquafabę przez 45 sekund. Dodaj wszystkie składniki oprócz oleju i miksuj kolejne 45 sekund. Następnie dodawaj olej – wlewając po 1/2 szklanki i miksując przez 30 sekund po każdej dolanej porcji. Podczas dodawania oleju majonez gęstnieje i nabiera kremowej konsystencji.