Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wyrazisty smak, pyszna i zdatna do użytku już na drugi dzień.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
250 wiśni i 250 liści zagotować ( 20 minut ) w 2 litrach wody.
Odcedzić i wsypać cukier i kwasek.
Ostudzić.
Gdy już jest ostygnięte wlewamy spirytus i do butelek.
Spożywamy dopiero na drugi dzień, żeby się wszystko dobrze przegryzło.