Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3825
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3827
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 753
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3825
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3827
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 753
Składniki
ugotuj brokuł (najlepiej na parze) al dente
potraktuj przeciśniętym przez praskę czosnkiem
żurawinę zalej gorącą wodę, namocz chwilę
pomidory pokrój w cienkie paski
orzechy (lekko podrobione) przesmaż na suchej patelni
wymieszaj składniki (delikatnie)
zrób sos czosnkowy z jogurtu, majonezu i czosnku + przyprawy, polej na sałatkę
na wierzch rozłóż pokrojony na kostkę ser (wersja z ananasem - słodsza, wersja z gorgonzolą - "wytrawna")
można udekorować rukolą, roszponką a najlepiej kiełkami słonecznika