Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1334
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11183
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4046
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1334
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11183
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4046
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Składniki
ugotuj brokuł (najlepiej na parze) al dente
potraktuj przeciśniętym przez praskę czosnkiem
żurawinę zalej gorącą wodę, namocz chwilę
pomidory pokrój w cienkie paski
orzechy (lekko podrobione) przesmaż na suchej patelni
wymieszaj składniki (delikatnie)
zrób sos czosnkowy z jogurtu, majonezu i czosnku + przyprawy, polej na sałatkę
na wierzch rozłóż pokrojony na kostkę ser (wersja z ananasem - słodsza, wersja z gorgonzolą - "wytrawna")
można udekorować rukolą, roszponką a najlepiej kiełkami słonecznika