Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na sylwestra i na imprezy,
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5451
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5451
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Składniki
Odcinamy daszki od naszych kajzerek,a następnie wyciągamy z każdej nich cały miąższ do dużej miski.
Pieczarki,cebulę i czosnek kroimy w drobną kosteczkę, a następnie przypiekamy na patelni i przyprawiamy.
Po upieczeniu mieszamy nasz farsz z miąższem z bułek, a następnie nakładamy do kajzerek. Na wierzch posypujemy startym serem żółtym,posypujemy czerwoną papryką i zieloną cebulką. Wkładamy na kilka minut do piekarnika,aby zapiec ser