Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na sylwestra i na imprezy,
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6257
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1929
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6257
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1929
 
         
         
                Składniki
Odcinamy daszki od naszych kajzerek,a następnie wyciągamy z każdej nich cały miąższ do dużej miski.
Pieczarki,cebulę i czosnek kroimy w drobną kosteczkę, a następnie przypiekamy na patelni i przyprawiamy.
Po upieczeniu mieszamy nasz farsz z miąższem z bułek, a następnie nakładamy do kajzerek. Na wierzch posypujemy startym serem żółtym,posypujemy czerwoną papryką i zieloną cebulką. Wkładamy na kilka minut do piekarnika,aby zapiec ser