Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 197
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20190
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 197
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20190
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plasterki grubości ok. centymentra. Wrzucamy je do miski z lodowatą wodą z dodatkiem soli i kostek lodu. Po upływie ok. pół godziny wyjmujemy i delikatnie osuszamy. Wrzucamy do mocno rozgrzanego oleju i smażymy jak pączki. Odsączamy papierowym ręcznikiem.