Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne i zdrowe chipsy z glonów nori, super chrupiące.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10741
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 216
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 191
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10741
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 216
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 191
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Składniki
Na pierwszą płachtę nanieść pędzelkiem odrobinę wody i przykleić drugą
Na przygotowanych glonach rozsmarować olej. Posywać przyprawami np. solą albo papryką.
pokroić nożyczkami. wstawić do piekarnika i piec 15 minut w 140°. wyjąć i smacznego!!!