Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Ziemniaki obieram. Kroję w cienkie plasterki, ewentualnie ścieram na mandolinie. Pokrojone ziemniaki wkładam do miski z zimną wodą. Po 5 min. odsączam ziemniaki z wody W garnku rozgrzewam olej. Wrzucam ziemniaki. Smażę do zarumienienia. Wyciągam na ręcznik papierowy. Posypuje solą i papryką. Takie chipsy to super alternatywa dla chipsów kupionych w sklepie. Smacznego!