Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad i goni Cię czas? To jest idealne danie dla Ciebie. Szybkie, smaczne i proste w przygotowaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6597
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6597
Składniki
W pierwszej kolejności doprawiamy mięso mielone solą i pieprzem i formujemy płaskie kotlety. Przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym na patelni tłuszczu.
Kroimy cebulę w krążki i na patelni po smażeniu kotletów podsmażamy również cebulę.
Musimy przekroić bułki na pół. Układamy na blasze i jedną stronę z każdej bułki smarujemy musztardą. Następnie na musztardę układamy po plasterku sera i tak przygotowane bułki wstawiamy do, rozgrzanego do 100 stopni, piekarnika na 2 minuty.
Po wyjęciu blachy z piekarnika na bułki układamy kolejno: kotlet, cebulę sałatę i pomidora. Polewamy ketchupem wedle uznania i całość przykrywamy drugą połówką bułki. Życzę Smacznego :)