Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 173
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1335
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 173
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1335
Składniki
Ciasto francuskie rozmrozić pokroić na kwadraciki. Na patelni podsmażyć czerwoną cebulkę, dodać pokrojoną w drobną kostkę cukinię, a po chwili pokrojone pomidory. Doprawić solą, pieprzem, bazylią i oregano.Chwilę podusić. Zdjąć z ognia dodać drobno pokrojone oliwki.
Na kwadraciki układać gotowy farsz, a na farsz mozarellę. Formować "paczuszki". Posmarować wierzch ciasta żółtkiem. Piec ok. 25 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C.