Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 123
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 845
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 123
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 845
Składniki
Ciasto francuskie rozmrozić pokroić na kwadraciki. Na patelni podsmażyć czerwoną cebulkę, dodać pokrojoną w drobną kostkę cukinię, a po chwili pokrojone pomidory. Doprawić solą, pieprzem, bazylią i oregano.Chwilę podusić. Zdjąć z ognia dodać drobno pokrojone oliwki.
Na kwadraciki układać gotowy farsz, a na farsz mozarellę. Formować "paczuszki". Posmarować wierzch ciasta żółtkiem. Piec ok. 25 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C.