Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla kilku osób :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Weź miękkie masło i rozgnieć je widelcem. Następnie wyciśnij do niego czosnek i przypraw ziołami prowansalskimi.
Rozłóż ciasto francuskie. Na każdą kopertę dajemy czubatą łyżeczkę masła czosnkowego i ser.
Gdy złożysz koperty roztrzep jajko i posmaruj nim ciasto francuskie. Nagrzej piekarnik do 200 C i piecz 15-20 minut. Smacznego :)