Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla kilku osób :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Składniki
Weź miękkie masło i rozgnieć je widelcem. Następnie wyciśnij do niego czosnek i przypraw ziołami prowansalskimi.
Rozłóż ciasto francuskie. Na każdą kopertę dajemy czubatą łyżeczkę masła czosnkowego i ser.
Gdy złożysz koperty roztrzep jajko i posmaruj nim ciasto francuskie. Nagrzej piekarnik do 200 C i piecz 15-20 minut. Smacznego :)