Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla kilku osób :)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2915
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2915
Składniki
Weź miękkie masło i rozgnieć je widelcem. Następnie wyciśnij do niego czosnek i przypraw ziołami prowansalskimi.
Rozłóż ciasto francuskie. Na każdą kopertę dajemy czubatą łyżeczkę masła czosnkowego i ser.
Gdy złożysz koperty roztrzep jajko i posmaruj nim ciasto francuskie. Nagrzej piekarnik do 200 C i piecz 15-20 minut. Smacznego :)